mandag 12. august 2013

YESP Genral Orientation Program 2013



Første uken i Lusaka er over og 3 dager gjenstår av ”Genral orientation program” før turen går til ”National Youth games” i Bulawayo. Denne uken har gått i ett og det har vært lange intense dager som gjør at det mange slitne sjeler på Campuset. For min egen del har det gått i toalett besøk  både dag inn og dag ut i 6 dager nå, så man kan trygt si at jeg er utslitt!

Når det er sagt har det vært mange gode øyeblikk også, det har vært masse aktivitet som har skapt et godt samhold i gruppen. Noe som gjør at torsdagen vil være meget så trist når 26 frivillige og 10 hjelpere skal skille sine veier av.
Vi har også hatt besøk av Kicking aids out og Redd barna, hatt en dag med hælene i taket på utestedet ”Mystick”, samt en etterlengtet fridag med søndagsmarked og en tur på ”street party” i Lusakas gater. Besøkt lokalsamfunnene i nærmiljøet for å få et innblikk om hva som venter oss når vi selv skal ut i praksis. Meget spennende. 
Team bulding 
Forelesning

Aktiviteter





Lørdagkveld på vei til "Mystick"






Første håndvask i Lusaka























På vei til Lusaka backpacker


























På vei til "The Arcade" for marked



Street party sunday 





















Den samme dagen som turen går til Bulawayo kommer også innlegget om min reise til Afrika, Zimbabwe, i lokalavisen (Oppegård avisen). Så løp og kjøp! Haha.

Til slutt vil jeg gjerne be alle søte og snille skrive under denne underskriftskampanje  for en god sak samtidig som det vil kunne sponse min kjære tur/retur til Colombia.
http://www.edsonpaez.org

Takk for hjelpen! :)




























See you later. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar